Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Blue Beam Projesi

 Selamun Aleykum yoldaşlar,


 Anlattığım olaylarla ilgilenen kişiler, Blue Beam projesini az çok biliyordur. Yazıyı okumaya başlamadan önce anlatacaklarımın teori olduğunu bilmenizi isterim. Benim pek inandığım bir konu değil bu olay. Çünkü ortada nasıl deşifre edildiğine dair somut bi kanıt yok. Bu yüzden okurken ön yargıyla yaklaşın.


 Blue Beam denilen olay NASA'nın deşifre olmuş bir programının ismidir. İlk olarak Serge Monast'ın dile getirdiği, araştırmasını yaparken kalp krizinden öldüğü mistik bir projedir. Daha sonra Serge Reis'in çocuğuda bu konuyu araştırmaya başlıyo ancak o da ölüyo. Bunlar babadan oğula nesil herhalde.


 Kabe'ye inen melekleri herkes biliyordur herhalde? Bi aralar çok konuşulmuştu. Alın videosu.




 İnsanlar, Allah'ın yaratma sanatının hikmeti gereği Ruh, Melek, Şeytan gibi varlıkları göremez. Zira insanın gözünde perde vardır ve manevi aleme gözü kapalıdır.

 Dünya, Cennet'e giden yolda bir sınav beyler. Eğer melekler insana görünseydi, dünyada bir sınav ortamı kalır mıydı?

 Onlar sadece gözetiyorlar ki, Allah, buluttan gölgelikler içinde meleklerle birlikte geliversin de iş bitiriliversin. Halbuki bütün işler Allah'a döndürülüp götürülür. BAKARA 210.

 Bakın buraya gerçekliğinden emin olduğum videoları koyuyorum. İzleyelim.


Hz. İsa çarmıha gerili bir biçimde

Mescid-i Aksa Üstündeki Işık 

 Az önce de söylediğim gibi. Bunlar ancak ve ancak insanların etkisiyle olabilir. Çünkü melekler vs vs insana GÖRÜNEMEZZZ!

 Kendi düşüncem, bu projeyi, yeni çıkaracakları dinde insanları yanlarına çekmek için kullanacaklar. Kendi mehdilerini bir ışık süzmesi içinde gösterebilirler.

 Şimdi şöyle bir soru sorduğunuzu duyar gibiyim. Madem ateizme özendirilen bir toplum var, niçin bunlara melek tarzı şeyleri gösteriyorlar? Tam olarak bende bilmiyorum. Ancak şöyle bir şey diyebilirim:

 Göstedikleri ışıklarla toplumları kendi üzerinden kandırabilirler. Mesela Hz İsa'yı kullanarak insanları kendi dinlerine çağırabilirler.

 Söyleyeceklerim bu kadar. Tenefüse çıkabilirsiniz.

 Dur lan. Çok seviyeli bi konuşma yapmışım. Biraz düşüreyim. 

 Am, göt, meme... eheheh.

 Hadi siktirin.

1 yorum:

  1. Çükübadi benim düşüncem meleklerin falan gösterilmesi falan dinleri hürafelere yönlendirmek olabilir. Günümüzde bile Peygamberimizin yolundan değilde köyünün şeyhinin peşinden giden insanlar varken. Bence mühteşem bi yöntem. Dini yozlaştırıp modernizmi aşılamak.

    YanıtlaSil