Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Sübliminal Mesaj

 Selam taşaksız,

 Yazılarıma kısa bir ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi aranıza tekrar dönmenin verdiği sevinçle yeni yazımı yazmaktayım. Siktir yarram ne sevinecem döndüğüme. 

 Bakın canlar, Süblimal mesaj bir filmde, afişte veya reklamda insanın kolay kolay algılayamayacağı bir olaydır.Bunu anlık flaş patlamalarıyla ya da insan gözünün fark edemeyeceği yerlere mesajlarını koyarak yaparlar. Pazarladıkları ürünün daha çok satması ya da kendi düşüncelerini insanların zihinlerine yerleştirmeleri için harika bir yöntemdir. 

 Normal bir insan saniyede 24 kareyi birden algılayabilir. Genellikle sübliminal mesajlar da 25. kareye, insanın kolay kolay farkedemeyeceği bir yere koyulur. Kişi bunu görür ancak farkedemez. Kimsede çıkıp demez ki aga bu nedir? Böylece kişinin zihnine vermek istedikleri mesaj rahat bir şekilde yerleşir.

 Bazen de gözümüzün içine sokarak yaparlar bu olayı. Ama biz salaklar, bunu anlayamayız. 

 Şimdi bizi ilgilendiren kısım, Sübliminal mesajın Zihin Kontrolü için kullanılması. Yoksa sikerim herif ürünü pazarlarken kullansın. Banane amına koyim. 

 Önceki yazılarımızda zihin kontrolünü en çok çocuklar üzerinde kullandıklarını söylemiştim. Bu dalyarak beyinli çocuklar en çok ne izler?

 Dinggg.

 Çizgi Film.

 Peki bu çizgi filmler ne kadar masum. Çocuklarımızın uslu uslu seyrettiği bu programlar onlara neler aşılıyor? Küçük bir videoyla açılışı yapmak istiyorum. Seyretmenizi öneririm. 



Çocuklarımıza nelerin öğretildiğini gördünüz mü? Vay amına koduğumun dünyası. Neyse,devam edelim.

???

Ebemiz nasıl sikiliyor görüyor musunuz?

 Şşt ordaki. Bunların hepsi tesadüf diyen ağzını sikerim senin. Al sana göre bi şey. Bu da mı tesadüf orospu çocuğu.


Disney zaten bu olayda başı çekiyor. Çocuklarımızın beyninin nasıl yıkandığını görmek için şu videoyu izleyebilirsiniz. Bütün sübliminal mesajları toplamışlar.

 Al günlük yaşamımızdan bir örnek.



 Hiç birinin farkında değilsiniz di mi? O bunların hepsi tesadüf diyen orospu çocuğu hala burda mı? Ananı sikecem bekle.

 Görüyor musunuz? Toplum ahlakını nasıl ayaklar altına alıyorlar? Bunları izleyen bir çocuk ilerde ne kadar ahlaksız olur görebiliyor musunuz? Nasıl bir nesil yetişiyor? Resmen gavat yetiştiriyoruz amına koyim.

 Neyse, yeter bu kadar. Laf salatası yapmayacağım. 

Hadi, siktirin gidin şimdi.

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bir gavat olarak takipçin oldum bu yazıdan sonra :D

    YanıtlaSil
  3. Dostum. İnanılmaz ve tesadüf olduğunu pek zannetmiyorum çünkü bu filmler kare kare çekiliyor bir logo icin aylar ugrasılıyor...

    YanıtlaSil
  4. Tamamda sikkofield gibi olmuyor küfürlerin, orijinal değil.

    YanıtlaSil
  5. bunlar tesadüf değil ama sen de az paranoyak değilsin haaaa .. biz de seyrettik bunları hatta sen de seyrettin satanist mi oldun yani .. yoksa bunların çocukluktan beridir farkındasın da seni eşsiz bilgilerin mi koruyor .. ayrıca cevap ve konuşma tarzından anladığım kadarıyla sen ezik bi pisliksin .. dikkat et mesajımı açıktan verdim .. sübliminal değil ..

    YanıtlaSil
  6. şu sex yazan disney çiçekleri hangi çizgi filmden?

    YanıtlaSil
  7. hey bi videoyu çıkarmışsın onu nmerak ediyorum niye çıkardın acabaa??

    YanıtlaSil