Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

28 Temmuz 2011 Perşembe

11 Eylül ve Satanizm

 Merhaba çüklü,


 Illuminatinin ve Masonluğun Kabala Dinini temel aldığından bahsetmiştim. 11 Eylül'ün bu konuyla olan ilişkisini inceleyeceğiz.


Yazıma başlamadan önce size 1990'lı yıllarda çıkan Illuminati: New World Order isimli oyundan bir kart göstermek istiyorum.



Şimdi başlayabiliriz.




 Kabala Dininde sayılar ve semboller çok büyük önem teşkil eder ciğerler. Şöyle de bir şemaları vardır.


Neye dayanarak şemayı oluşturduklarını zaten görüyorsunuz.

 Bakın beyler. Bu dinde 10 sayısı Allah'ı, 11 sayısı da Lucifer yani Şeytan'ı temsil eder. Şimdi bu anlatacaklarımı çok iyi dinleyin piçler.

 İkiz Kuleler saldırısından tam 11 yıl önce baba Bush Yeni Dünya Düzenini açıklamıştı. 11 Eylül 2001'de de İkiz Kuleler saldırısı oldu. Bu saldırıyı Amerika'nın yaptırdığını bilmeyen yok. Peki niye yaptılar amına koyim? Oğlum düşünsene lan bir taşla iki kuş vurdu herifler. Terörü bahane ederek Orta Doğu'ya girdiler. Ve töbe haşa Allah'a karşı güya büyük bir zafer kazandırlar. Niye böyle dedğimi anlatacam. Dur bi dinle amın oğlu.

 Bush gençliğinde satanist Bones&Skulls diye bir gruba üyeydi. Bu bilinen bir şey. Al amına koyim bu da fotoğrafı.

Şu domalmış herifin bi solunda ayakta duran dalyarak Bush

Yetmedi mi amın feryadı. Al o zaman bunu da al. Al oğlum çekinme.

Bush Satanizm işareti yaparken. Aratırsanız böyle bir sürü fotoğrafını bulabilirsiniz.

 Her neyse. Saldırının olduğu an Bush bir kreşteydi hatırlıyorsunuz. Benim evcil keçim adında Satanist içerikler içerdiği için yasaklanmış bir kitabı tersten okuyordu. Bilenler vardır. Satanizmde bir şeyi tersten yapmak ritüeldir. Al amın döşü al.

Ne kadar da dalgın. Ah canımm.

 Saldırının ertesi günü Bush Reyiz bir konuşma yapıyor. Konuşmada ilk uçağın çarpışını canlı olarak izledim ve sınıfa girdim diyor. Yalan amına koyim. İlk uçağın çarpışı ancak 2 gün sonra internete düştü. Herif gözümüzün içine bakarak yalan söylüyor.

 Şimdi gelelim beyler en can alıcı noktaya. Saldırı ne zaman gerçekleşti? 9.11.2011 . Yukarda söylediğim gibi Kabala dininde 10 Allah'ı 11 Lucifer'ı temsil eder. 9'dan 10'a geçmek Allah'ı yok sayıp Lucifer'a varmak demektir. Yaa gördün mü taşaksız.

 Saldırı gününü yıllarda söylüyolardı zaten. Ama kimse anlamadı amına koyim. Şimdi beyler size Simpsonslardan bir sahne göstereceğim. Emin olun bunun gibi bir çok filmde bu tür sahneler var. Şimdi derin bir nefes al.

9.11 mi lan o?
Peki beyler neden hep 11 karşımıza çıkıyor sordunuz mu kendize? 11 Lucifer ya la. Ondan. 2001'e 11 ekleyin ciğerler. 2012. Bu yıla boşuna bu kadar bok atmıyolar. 

Gördünüz mü taşaksızlar. Gözümüzün içine baka baka ebemizi sikiyolar.

Esenle kalın amcuklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder