Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

29 Temmuz 2011 Cuma

Illuminati Kartları Üzerine

 Merhaba ben Joe Çükübadi,


 Bugün Illuminati: New World Order isimli kart oyununu inceleyeceğiz.


 Steve Jackson diye bir dalyarak var. Bu Monopoly tarzı kart oyunları yapıyor. Alın bu da sitesi. http://www.sjgames.com/ Zaten siteye girdiğiniz an gözünüze Illuminati sembolleri sokuluyor. Her neyse. Bu herif 90'lı yıllarda Illuminati: New World Order isimli bir kart oyunu çıkarıyor. İsminde meymenet yok amına koyim. Al oyunun resmi sitesi de bu. http://www.sjgames.com/ Bu siteden oyunu sipariş de edebiliyorsunuz. 1994 yılında bu oyun yılın en iyi kart oyunu ödülünü kazanıyor. Sitesinde de yazmakta.


 Her şey tamam güzel. Peki bu oyunu özel yapan ne? Bu oyunun içindeki kartlar günümüzde olan olayları biliyo lan!!1bir!1 Yani bütün bu olaylar önceden planlanmış ve bize önceden "biz bunları yapacaz lan dalyaraklar ayağınızı denk alın ehehe" demişler. Gerekli bilgileri verdiğime göre şimdi oyunu inceleyelim.




Oyunun Kapağı


Bu ne anlamadım amına koyim



Gerçekleşen olaylar:

11 Eylül Saldırısı:






















Önceki yazılarımdan birinde bunu açıklamıştım zaten. Pek üstünde durmayacağım.


Japonya Depremi:



















  Kartın ismi Sıralı Felaketler. Kartın üstünde bu kartı art arda iki tane felaket yaratmak için kullanınız yazıyor. Biliyorsunuz Japonya'da önce deprem oldu ardından nükleer bir felaketin eşiğine gelindi. Ancak başarısız olundu.


 Oğlum kartın üstündeki insanlara dikkat edin. Çekik gözlüler ve kartın üstündeki saat kulesine bakın. O kule Tokya Wako saat kulesidir. Karta dikkat edin saat 11 ve 3'ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11.3.2011


 Oğlum manyak mısın nasıl deprem yaratıyo bu dalyaraklar dediğinizi duyar gibiyim. HAARP amına koyim. Araştırırsanız anlarsınız. Araştırmam derseniz ilerde bununla ilgili bi yazı yazacağım. Beklemede kalın.


 Endonezya Felaketi:



















Endonezya’da 2010 yılında 7.7 depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. Bu felaket de onun eseri. Kartın üzerinde: Felaket. Bu kart bir kıyı bölgesini hemen yok etmek için kullanılır yazmakta. Bunu nasıl yaptılar derseniz yine HAARP amına koyim derim.



 Bunlar en dikkat çekenleriydi. Böyle gerçekleşmiş bir sürü kart görebilirsiniz . Şimdi bakalım gelecekte nelerle karşılaşabiliriz.




 Gelecekte Neler Olabilir?


 Sahte Uzaylı İstilası:



 Geçen yazımda da anlattım. Bunun da fazla üstünde durmayacağım.

Ve son olarak bir kart göstermek istiyorum.

3. Dünya Savaşı

Yorum yapmaya gerek yok

 Evet arkadaşlar bir çok kart gördük. Birçok kart tanıdık. Bu yazımı fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü oğlum sinirim bozuldu lan. Açın google'dan bakın kartlara amına koyim.

 Hadi selametle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder