Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

31 Temmuz 2011 Pazar

Zihin Kontrolü

 Selam keranacı,


 Siz piçlere bir soru sormak istiyorum. İnsan hayatını kontrol altında tutmanın en kolay yolu nedir?


 Sadece iki kelime.


 Zihin Kontrolü.


 Peki bunu nasıl yapıyorlar? Etrafınızdaki her şeyle. Televizyonunuzla, bilgisayarlarınızla hatta okuduğunuz kitaplarla. Düşünebildiğiniz her şeyle kendi fikirlerini size ve yakınlarınıza farkettirmeden aşılıyorlar. Çünkü kendi doğrularına karşı çıkan, düşünebilen ve eleştirebilen insanlar istemiyorlar.


 Okullarda neden sayısal öğrenci daha fazladır? Çünkü sanatsal açıdan bakan öğrenci daha iyi gözlemler. Daha iyi düşünür. Bunların istemediklerini yapabilir. İşte bu yüzden "sayısal düşünen öğrenci daha zekidir" dayatması var.


 Farkında mısınız lan? Artık her şeyi normal karşılamaya başladık. Televizyondaki seks sahnesi bize normal geliyor. Şiddet içerikli görüntüler bize normal geliyor. Ve bunları kim izliyor?


 Çocuklar.


 Zihin kontrolüne çocuk yaştan başlıyorlar. Kendi fikirleriyle donatılmış bir insan yetiştiriyorlar. Anormal olaylara "nolmuş ki yeaaa" diyen bir nesil yetişiyor.


 Şimdi soruyorum. Hanginiz televizyonundan vazgeçebilir? Hanginiz bilgisayarından vazgeçebilir?


 Kendi araçlarına hayatımıza nasıl oturttuklarını görebiliyor musunuz? Artık açın gözlerinizi. Onların istediklerini yapmayın. Duyduğunuz şeyleri sorgulayın. Körü körüne inanmayın. Benim anlattıklarıma bile körü körüne inanmayın. Önce sorgulayın.


 Lan bi düşünün. Lady Gaga'ya tapan insan sayısını düşünün. Onu kendine örnek alan kızları düşünün. Lan bu karı ben Allah'a inanmıyorum dese, Allah'a inanmayacak o kadar çok insan varki.


 İnsanlar hipnozite olmuş durumdalar. Bu durumdan yalnızca gözlerini açarak kurtulabilirler. Bu yüzden gerçekleri görmeye çalışın.


The End amına koyim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder