Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

28 Temmuz 2011 Perşembe

Deccal'in Temelleri

 Merhaba mübarek,


 New World Order'dan bahsetmiştim geçen yazımda. Amacını anlatmıştım. Bu sikindirik işleri niye yapıyolar biliyor musunuz?


 Deccal'i dünyaya indirmek için. Peki kimdir bu Deccal?


Deccal, farklı inançlara göre ahir zamanda, Mesih'in veya Mehdi'nin ikinci kez yeryüzene gelmesinden önce insanlığın dini inançlarını kullanıp saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan şeytanı temsil eden insandır... Alnının ortasında sadece müslümanların görebileceği kefere (kafir) yazısı vardır. Kendisini peygamber olarak tanıtacak ve dünya ya fitne yayacak olan kişidir. Onun ölümü yalnız Hz. İsa tarafından olacaktır ve kıyametin belki de son 6. alametidir..


İslam inancında Deccal kavramı tamamen hadislere dayanmaktadır. Kuran'da bu konuda bir ayet yoktur ve Deccal isim olarak geçmez. Hz. Muhammed Deccal'den sıkça söz etmiştir.


 Ve son olarak Deccal islamda tek gözlü olarak tasvir edilir. Bu yüzden Illuminati'nin sembolleri tek gözü temel olarak alır.




 Bu piçler dünyadaki bi enerji dolduğunda Deccal'in dünyaya ineceğine inanıyorlar. Bu enerjiyi de dünyada kaos çıkararak dolduruyorlar. Bu enerjinin artması veya azalmasında mimarinin önemi çok büyüktür. İleriki yazılarımda bu konuya değineceğim.


 Hadi selametle...


Özet: Am görünce atlamayın. 

1 yorum:

  1. Tamam bu adamlar Deccal'i dünyaya indirmek istiyorlar,ona tapıyorlar kandırılıyorlar; fakat anlamadığım bir şey var.Kullandıkları tek göz sembolü eski Mısır'daki Horus'un Gözü.Horus'un gözü aslında Tanrı'nın tek olduğunu simgeler.Hatta adamlar göz üzerinden Tanrı'nın tek olduğunu orantıyla açıklamışlar.Bu duyduğum en saçma şey.Hem etraflarındaki her şeyin bir tanrısı var hem de tanrının tek olduğunu savunuyorlar.Gelelim, bizim siyonistlere.. Onlar da bu sembolü kullanıyorlar.Rockefeller'a gidip ne iş aga diye sorasım var.
    Not:Bu metnin aynısını Sikkofield'a da yollayacağım ikinizden biri umarım cevaplar..

    YanıtlaSil