Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

28 Temmuz 2011 Perşembe

Satanizmle İlgileri

 Merhaba taşaksız,


 Bu yazımda Satanizmin nasıl etkin bir rol oynadığını anlatacağım. Illuminati'nin en tepesindeki kişi Lucifer yani Şeytandır. Bu amk şeytanı örgütün en başındaki heriflerle direkt iletişim halindedir. Satanist deyince aklınıza siyah giyinip, kedi kesen öküzler gelmesin. İş hayatında başarılı, takım elbiseli, janti abilerimizden bahsediyorum. Şu soruyu sorduğunu duyar gibiyim:


" Lan amına koduğum herif iş hayatında başarılı, Allah'a da inanıyor. Neden amına koduğumun şeytanına tapınıyor lan?"


 Dur sakin ol. Geç otur şöyle. Bi çay koyun abimize.


 Oğlum bi düşün lan. Şeytan insanları hep dünyevi zevklerle kandırmıyor mu? Bu herifleri de kendisi ünlü saygın bir kişi haline getirmiş olamaz mı? Para, şöhret saygınlık, karı, kızla kandırmış olamaz mı? Al o zaman. Kuran'dan bir örnek vereyim.


 (Şeytan/İblis) dedi: Rabbim! Beni azdırmana yemin ederim ki, yer yüzünde onlar  için süslemeler yapacağım ve onların tümünü kesinlikle azdıracağım. (Hicr Suresi 39)
 İçlerinden riyaya sapmamış, samimi kulların müstesna. (Hicr Suresi 40)


 Daha iyi anlamak için bu videoyu izleyin.




 Saklanmıyolar lan. Ben burdayım diyolar. Sense yok yeaaa, hayal ürünü olm bunlar, komplo teorisi diyorsun. Ulan amcık. Hiç bi şey demiyorum lan. Seni de düzeltecem. Bu blogu takip et. Bildiğin her şeyin amına koyacam lan.


 Dünya'nın hakimi satanistlerdir. Burası Survivor beylerrr, burda yalan yokkk. O dinlediğiniz şarkıcılardan tutun, başınızdaki liderlere kadar. Hepsini teker teker ifşa edeceğiz. Takipte kalın.


Devam edecektir amına koyim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder