Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

28 Temmuz 2011 Perşembe

Mimari ve Enerji

 Selamun Aleyküm muhterem insanlar,


 Öncelikle burdan Japonya halkına selamımı gönderiyorum. Yotta kenkatua anessine pruyotutoma, anassının amına koyim, ordakini puroyutu totume. Ehm.


 Konuya yavaştan bir giriş yapalım. Lets gooo.


 Şimdi dünyada var olan bir enerji var taşaksızlar. Biz bu enerjiyi pozitif veya negatif olarak destekleyebiliyoruz. Ve bu enerjinin desteklenmesinde mimari çok önemli. Neymiş? Mimari çok önemliymiş. Evet gençler şu şekilleri aklınızda tutun. Piramit, kubbe ve sekizgen. Enerjiyi yaymada en etkin olan 3 şekil bunlar. Camilerin tavanı neden kubbedir ya da minareleri neden sekizgendir? Hiç düşündünüz mü amlar? Düşünseniz şaşardım amına koyim.


 Bileniniz var mı kıyamet alametlerinden biri de binaların yüksekliğinin artmasıdır. Niye amına koyim diye hiç düşündünüz mü? Oğlum her şeyin bi sebebi var lan.


 Dediğim gibi bu binaların içinde yapılan ritüeller dünyaya pozitif ya da negatif olarak yayılıyor.


Açın lan gözlerinizi. Açın da görün nasıl bir bokun içindeyiz.


Hadi sağlıcakla amına koyim.

2 yorum:

  1. ben se senin amına koyayyım amın oğlu. gelenler dizisini izlemişsin burada entellik yapıyon kavat. sen bu konulara giderken biz geri geliyoduk yarram

    YanıtlaSil
  2. lan olm sikko hayranıyım filan demişin .. bişeyler anlatmaya uğraşıyosun eyvallah. ama bu kadar taklit yapma amk. sikkoyu birebir taklit etmişin lan..
    japon halkına sesleniyomuş..
    anladın sen onu

    YanıtlaSil