Benden bu kadar. Umarım bu bilgiler yeterince faydalı olur...

29 Temmuz 2011 Cuma

UFO Saçmalığı

 Merhaba ciğerler,

 Şimdi sizden şunu düşünmenizi istiyorum. 70'li yıllarda UFOlara inanan insan sayısıyla bugünkini karşılaştırın bakalım. Hangisi daha çok? Tabi ki bugün inananlar amına koyim. Şimdi bu karşılaşmayı neden yaptırdığımı açıklayacam. Yalnızca oku. Başka bir şey ama. Başka bir şeyle ilgilenme. Zihnindeki her şeyi çıkar ve oku. Şaka lan. İstediğini yap amına koyim.

 Şimdi beyler yıllardan beri bizi UFO diye siktiriboktan bir şeye inandırmak için medya amansız bir savaşın içinde. Yok şurda Ufo görüldü. Yok NASA çalışanı şunu dedi. Yok Karadenizli Adam'ı uzaylılar kaçırdı.

 Tamam uzaylı yoktur demiyorum. Mutlaka sürekli genişleyen bir evrende yalnız değilizdir. Ama oğlum ne biliyim benim aklım almıyo lan. Milyarlarca ışık yılı ötesinden gelmelerine imkan yok amına koyim. Hadi teknolojileri o kadar gelişmiş olsun. Yıllardır NASA uzaya sinyaller yolluyo "bizimle iletişime geçin, sikişelim" diye. Ama bu gavat uzaylılar geliyo hiç iletişime geçmeden gidiyo. İmkanı var mı lan böyle bi şeyin. Herif taa nerelerden dünyamızı ziyarete gelecek ama havada iki tur atıp siktir olup gidecek.

Şş

Oğlum!

Aklınız alıyo mu lan? Ne bu gizemli ayakları orospu çocuğu alien.

 Neyse demek istediğim dünyamızı ziyaret edenler UFO değil. İnternette yayınlanan videoların çoğu fake. Ama mutlaka içlerinde gerçek olanı vardır. 

He yarram he

 Bu araçlar Amerika'nın oyuncakları değilse, bende orospu çocuğuyum.

 Tek dünya devletini nasıl hayata geçirebilirler? Bir başka gezegene savaş açarak. Bunu da sahte bir uzaylı saldırısıyla yapacaklar. Ne zaman olur bilmiyorum. Her şey 2012'yi gösteriyor ama 2012 çok erken lan bunun için. 

Özet: Uzaylı falan yok amcuklar.

2 yorum:

  1. Helal olsun amk adam king katılıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. haha gülerken yarıldım mk :DD
    ::Yıllardır NASA uzaya sinyaller yolluyo "bizimle iletişime geçin, sikişelim" diye. Ama bu gavat uzaylılar geliyo hiç iletişime geçmeden gidiyo.::

    YanıtlaSil